Általános

statikus tartalom, általános leírások

A TechNetKlub Short Online Trainings, vagy rövidebb nevén SHOT egy olyan kezdeményezés, melynek célja üzemeltetői ismeretek átadása a lehető legrövidebb idő alatt.

A honlapon található minden anyag ezen dokumentum szerint van szabályozva. A Netalfa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy az érintett dokumentumokat bármikor, figyelmeztetés nélküli módosítsa.

Az oldalon található információ és adat a Netalfa Kft. tuldajona, felhasználása csakis előzetes írásos engedéllyel lehetséges, tárolás későbbi feldolgozás/olvasás céljából lehetséges.

Az oldalak és az onnan letölthető tetszőleges anyag által okozott kárért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy káreset ne következzen be.

A Netalfa Kft. kiemelt szolgáltatásai közé tartozik a szoftverlicenselési szaktanácsadás. Nagyon széles spektrumban rendelkezünk ismeretekkel a különböző szoftvergyártók termékeit, licenselési konstrukcióit illetően. Kiemelten igaz ez a Microsoft termékeire, hiszen irodai környezetben ez jelentős tétel, és konstrukcióik meglehetősen összetettek.


Projekt neve: Technológiai beruházás a Netalfa Kft. informatikai szolgáltatásainak fejlesztése érdekében.

A honlapot a Netalfa Kft. üzemelteti és publikálja.

Cégnév: Netalfa Kft.
Adószám: 12853489-2-18
Székhely: 9700 Szombathely, Prága u. 3.
Képviselő: Bognár Attila

Leendő és meglévő tisztelt ügyfeleink számára ingyenes szolgáltatásokat is biztosítunk, melynek keretében partnerünk megismerkedünk, felvázoljuk a lehetőségeket.

Virtualizációs prezentáció keretében bemutatjuk a technológia főbb előnyeit, jellemzőit, illetve fontosabb technológiáit, melynek eredményeként pontosabban el tudja helyezni a saját IT infrastruktúra és üzletmeneti követelmények medrébe.

Egyedi szolgáltatásaink során 1-1 projekt lefutásának támogatjuk megrendelőinket. A megbízás az igények felmérésével, ütemterv elkészítésével kezdődik, végül jegyzőkönyvvel és 1 hónapos támogatási szakasszal végződik.

Az alábbiakban kiemelünk néhány tipikus szolgáltatást és sarok pontot, ami miatt a feladatok túlmutatnak egyszerű nekilendülésen, de természetesen egyéb igényektől sem zárkózunk el.

A Netalfa Kft. szolgáltatási elsősorban a virtualizáció köré csoportosulnak, de az évek folyamán a tároló rendszerek és hálózati környezetek kapcsán is tettünk szert tapasztalatra, hiszen a virtualizáció az IT számos területével összefügg, ezáltal komplex ismeretekre van szükség.

Szolgáltatásaikat két szempont szerint csoportosítjuk: jellege és tartalma alapján.

Jelleg alapján tisztelt megrendelőink számára nyújtunk:

Elsősorban szolgáltatásainkhoz kapcsolódó eszközökkel foglalkozunk. Ugyanazon termékkategóriában bizonyos esetben több gyártó termékével is foglalkozunk azon oknál fogva, hogy az igényeknek legjobban megfelelő megoldást tudjuk prezentálni.

Virtualizációhoz a VMware szoftvereit használjuk alapul, valamint a Veeam cég megoldásait javasoljuk biztonsági mentések, monitorozás, jelentések készítéséhez.

 

Üdvözöljük honlapunkon!

 

Cégünk, a Netalfa Kft. 2002 óta tevékenykedik a hazai informatikai piacon. Célunk, hogy partnereinket hozzásegítsük ahhoz, hogy informatikai rendszerüket gazdaságosabban, ugyanakkor magasabb színvonalon üzemeltessék. Törekvésünk alapját a virtualizácó és kapcsolódó technológiák szolgáltatják. Ezen a területen eltöltött évek alatt elméleti tudásra, gyakorlati tapasztalatokra illetve gyártói kapcsolatokra egyaránt szert tettünk, így biztos alapokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.