Érdekesség

Szinte nincs ma már olyan informatikai gyártó – legyen az szoftver, vagy hardver – akinek nincs valamilyen koncepciója a mobil eszközökkel kapcsolatban. Ahogy növekszik a mobil hálózatok sávszélessége és lefedettsége, a készülékek teljesítménye, a kijelző mérete, stb., úgy alakulnak át a valaha volt mobiltelefon céleszközök univerzális eszközökké.

 A napokban jelentette be a Veeam, hogy Backup & Replication termékükre megkapták a Certificate of Networthiness minősítést az amerikai hadseregtől. A minősítést a 4.x ás verzió kapta meg, de már folyamatban van az idén októberben megjelent 5.0 –ás változat minősítése is.

Nemrégiben a VMware bejelentette, hogy a vSphere 4.0, és a vCenter Server 4.0 termékei megkapták a Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 (EAL4+) minősítést.

VMware vSphere 4.1 teljesítmény

A napokban a VMware két tanulmányt is kiadott, melyben az ESX teljesítmény határait feszegetik. A tesztek lényege, hogy egy darab hardver adott alkalmazás esetén hány felhasználót tud kiszolgálni. Microsoft Sharepoint 2007 esetén 171600 felhasználóig jutottak el, SAP esetén 2500 felhasználó.

A Sharepoint mérés környezete: