Pályázataink


Projekt neve: Technológiai beruházás a Netalfa Kft. informatikai szolgáltatásainak fejlesztése érdekében.

Projekt leírása: A Netalfa Kft. 2002. májusában lett alapítva és az elmúlt 7 év során folyamatosan fejlődött. A vállalkozás a kezdetek óta foglalkozik weblapfejlesztéssel, webtárhely szolgáltatással, domain regisztrációs szolgáltatással, szoftverfejlesztéssel és virtualizációval kapcsolatos szolgáltatásokkal.
A társaság a projekt keretében a szerver parkját kívánja, mind hardver, mind softver oldalról fejleszteni. Ennek keretében egy új kiszolgáló lesz munkába állítva, a hálózati infrastruktúra egy hálózati kapcsoló, valamint a tárolási technológia egy központi tároló rendszerrel lesz bővítve, FC csatlakozási lehetőséggel. Az új technikai eszközök megfelelő működtetéséhez új VMware szoftver beszerzése is szükséges.
A fejlesztésekkel a társaság által nyújtható szolgáltatások kapacitása és minősége jelentősen emelkedni fog: az új kiszolgáló által biztosított egyértelmű teljesítmény növekedésen felül a redundancia is nőni fog, tetszőleges elem meghibásodása esetén másik eszköz át tudja venni a szerepet.

Projekt kezdete: 2009. december

Kedvezményezett neve, elérhetősége: NETALFA Informatikai Szolgáltató Kft. 9700 Szombathely Prága u. 3. 36 30/ 3633197 www.netalfa.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83. www.magzrt.hu, információk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján találhatók.