Legyen 3000 kilóméter olyan, mint 30 méter

Riverbed wan optimalizációs megoldás

Több telephelyes, elosztott hálózati infrastruktúra (LAN/WAN heterogén hálózatok) kialakítása, illetve a központosított infrastruktúrában futó alkalmazások távoli használata mellett számos műszaki, üzemeltetési, biztonsági és gazdasági érv szól. Azonban mindkét esetben kritikus tényező, hogy a megosztott erőforrások elérését milyen hatékonysággal sikerül megvalósítani. A hálózat két pontja között akadozó szolgáltatások (pl. levelezés, fájlkiszolgálók elérése, IP telefónia, videokonferencia, stb.) jelentős kihatással vannak a felhasználók mindennapi munkavégzésére, ezáltal az értékteremtő folyamatok hatékonyságára. A szűk keresztmetszet feloldása szolgáltatói sávszélesség bővítésével ugyan megoldható, de a késleltetés csökkentése nem, vagy csak korlátozottan kivitelezhető, ami számos alkalmazás esetén problémát jelent.

Erre a problémakörre kínálnak megoldást a Netalfa Kft. termékkínálatában a technológiára szakosodott és a témában piacvezető Riverbed termékei. A Riverbed technológiája a WAN korlátait igyekszik gyakorlatilag megszüntetni a fájlszolgáltatások, levelezés, vagy egyéb alkalmazások számára. Használatával az egyes alkalmazások adatátvitele eltérő mértékben gyorsítható.

A Riverbed Steelhead termékcsalád jól skálázódik, az egészen kicsiktől a hatalmas forgalmat bonyolító adatközpontokig kínálnak megoldást. A telephelyek mellett a mobil munkaerő (ügynökök, utazó vezetők,...) számára is van megoldás, ami például lassabb mobil hálózat (pl. EDGE, de a 3G késleltetésén is lehet javítani, produktivitást növelni) esetén is ki tudja terjeszteni a használható alkalmazások körét.

További termékinformációkért, illetve árak tekintetében állunk rendelkezésre.

A termék adatlapja:

 

 

CsatolmányMéret
DataSheet-Riverbed-FamilyProduct.pdf1.74 MB